Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu!;

Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu!

TFF 3. Lig 3. Grup 29. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor sahasında Osmaniyespor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 kırmızı siyahlı ekibin galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla beraber Urfa ekibi ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilerken tarihinde, ilk kez TFF 2. Lig'de mücadele edecek....

TFF 3. Lig 3. Grup'ta bugün oynanan 29. Hafta karşılaşmalarının ardından, ligin bitimine bir hafta kala grubunu birinci sırada bitirmeyi garantileyen Karaköprü Belediyespor, TFF  2. Lig'e yükselme başarısını gösterdi.

Besim Durmuş yönetimindeki Karaköprü Belediyespor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  3. Lig 3. Grup’ta tarihi bir performans sergiledi. Son olarak bugün kendi evinde Osmaniyesporu mağlup eden kırmızı-siyahlılar, ligi ilk lider bitirmeyi garantiledi ve tarihinde bir ilki yakaladı.

İLK DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Geçen haftayı maç oynamadan geçiren Karaköprüspor, Erbaaspor’un kendi sahasında Ağrıspor’a 3-2 yenilmesiyle lig ikincisi Erbaaspor ile puan farkını 5’e çıkarmış ve büyük avantaj elde etmişti.

Karaköprü Belediyespor bugün Faruk Çelik Stadı’nda Osmaniyespor’u konuk etti.

Karaköprü Belediyespor şampiyonluk müsabakasında henüz 8. dakikada Mustafa Samican Keskin’in attığı şok golle geriye düştü.

Yediği golün şokunu üstünden erken atan ev sahibi takım 29. dakikada Muhammet Raşit Şahingöz’ün ve 43. dakikada Berkcan Aytaç’ın golleriyle ilk öne geçti.

İlk devre 2-1 Urfa ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.

ŞAMPİYONLUK GALİBİYETİ

İkinci devrede de iyi futbolunu sürüderen ve skoru koruyan Karaköprü Belediyespor karşılamaşmaadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor, aldığı galibiyetle ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

LİDER BAŞLADI LİDER BİTİRDİ: 27 MAÇ – 17 GALİBİYET

TFF 3. Lig’de 2023-2024 sezonunda aldığı seri galibiyetlerle  iyi bir başlangıç yapan Karaköprü Belediyespor, sezon boyu götürdüğü liderliği 29. haftada şampiyonlukla taçlandırdı. Besim Durmuş yönetimindeki kırmızı-siyahlılar rakip filelere 50 gol gönderirken kalesinde de 23 gol gördü.

Bu sezon oynadığı  27 maçta 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 59 puan topladı. Bu sonuçlarla ligi zirvede tamamlayan Karaköprü Belediyespor, en yakın rakibi Erbaaspor'un 5 puan önünde yer aldı.

FUTBOLCULAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Karaköprü Belediyespor, aldığı galibiyet sonrası şaöpiyon oldu. Sahada büyük sevinç yaşayan futbolcular ve teknik yönetim, stadı adeta karnaval alanına çevirdi.

Taraftarlarında katıldığı kutlamalarda, oyun havaları ve davul-zurna ekibiyle birlikte futbolcular, teknik kadro ve taraftarlar, halay çekerek şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

TARAFTARLARIN COŞKUSU STADA SIĞMADI

Büyük heyecana sahne olan ve 90 dakika boyunca takımlarını hiç susmadan destekleyen Karaköprüspor taraftarı ise, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte stada inerek şampiyonluk sevincini kutladı.

KIRMIZI SİYAHLILAR TARİH YAZDI…

Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluğu, kulüp tarihinde bir ilke imza atarak büyük bir başarıya ulaşmasını sağladı. Besim Durmuş yönetimindeki ekip, önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşarken, taraftarlar da bu başarıya gönülden sevinçle ortak oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum