TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu;

TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı partililerle bayramlaşma programı düzenledi. Programa katılan TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ yerel seçimlere ilişkin, “Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değildir” dedi....

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı neticesiyle AK Parti il teşkilatıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Kentte özel bir mekanda düzenlenen ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına; Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile yüzlerce vatandaş katıldı.

TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ bayramlaşma programına gelen katılımcılarla bayramlaştıktan sonra yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

“Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz” diyen Bozdağ, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değildir. O nedenle de biz bu sorumluluk bilinci içerisinde Şanlıurfa'mızda yeni dönemde partimizin daha da güçlenerek yola devamı için yapılması lazım gelenleri milletimizden de aldığımız mesaj ve uyarı doğrultusunda kararlılıkla yerine getireceğimizden hiçbir hemşehrimizin tereddüdü olmamalıdır."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum